Enabling Performance Pages on 14-17 Clusters

Electronic systems, stereo and Holden iQ, wiring, it all goes here....
User avatar
RM96
Posts: 32
Joined: Tue Feb 28, 2017 2:55 am
Location: The Desert

Re: Enabling Performance Pages on 14-17 Clusters

Post by RM96 » Tue Oct 12, 2021 2:07 am

RM96 wrote:
Sat Oct 09, 2021 3:39 am
I did my own programming on a used SS cluster awhile back and got it setup in my 2016 Caprice. Everything is perfect except one thing. I get a Service Front Camera message when I start the car. Any ideas where to turn this off?
Spent some quality time with my eeprom file. I figured out my Service Front Camera message. For future reference, change 0x1B7 to 00
Last edited by RM96 on Tue Oct 12, 2021 2:11 am, edited 1 time in total.

mnp
Posts: 8
Joined: Sun Oct 03, 2021 3:06 am

Re: Enabling Performance Pages on 14-17 Clusters

Post by mnp » Tue Oct 12, 2021 2:10 am

Nice! I'll add that to the list of known values.

bstoner
Posts: 51
Joined: Wed May 05, 2021 7:12 pm

Re: Enabling Performance Pages on 14-17 Clusters

Post by bstoner » Tue Oct 12, 2021 2:40 pm

Thanks for the work you are putting into this! Once you have everything mapped out and updated I am going to order the cable and attempt this myself.
Brett
2014 PPV, work in progress, 3.45, eventually LSA....

mnp
Posts: 8
Joined: Sun Oct 03, 2021 3:06 am

Re: Enabling Performance Pages on 14-17 Clusters

Post by mnp » Wed Oct 13, 2021 10:13 pm

bstoner wrote:
Tue Oct 12, 2021 2:40 pm
Thanks for the work you are putting into this! Once you have everything mapped out and updated I am going to order the cable and attempt this myself.
Brett
I'm sick of all the custom programming guys being so secretive about everything they do. Granted, it is a lot of work, but why not share it with the community and get someone else out there interested in messing with "closed source" systems.

Post Reply