New Caprice - Discussion forums

The worldwide owner-to-owner online support system for the Chevrolet Caprice PPV
It is currently Tue Jul 17, 2018 6:40 am

All times are UTC [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sun Dec 03, 2017 12:33 pm 
Offline

Joined: Mon Nov 13, 2017 1:05 pm
Posts: 5
Location: Salem MA
Hey there, i'm pretty new here. Got a 2011 PPV with 100k on it. I went to try to open the rear windows and they're disabled somehow from factory. I checked the dummy plug under the passenger seat. I checked the switched inside the rear door panels. I pulled out the driver's window toggle switch panel. Everything is connected and looks fine at least from what I can see. Anyone find a fix to this? Once again, I can't open them from ANY switch on the car.

Any help is greatly appreciated thanks


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Dec 03, 2017 7:24 pm 
Offline

Joined: Mon Jul 29, 2013 6:44 am
Posts: 1320
Location: Azusa,CA
Well simple things first, you know you have a rear window lock button on the master switch right? That is not enabled is it? Had to ask.

Secondly I think a few guys have reported broken wires inside the door boot, but that was usually for the front doors that saw much more use, would be rare for the rears but maybe worth a check with a continuity tester at each switch.

Lastly check the connection at the window motor, may have unplugged that if they did not know about the underseat bypass plug.

_________________
Steve Walker
Azusa, CA
'11 PPV 9C3 Huron White


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Dec 04, 2017 10:09 pm 
Offline

Joined: Mon Nov 13, 2017 1:05 pm
Posts: 5
Location: Salem MA
Dude you were right! After much work with my multimeter testing fuses, relays, switches etc I almost gave up for good. But today I decided to reach into the door and what do I find? The window motor was unplugged! Now the windows work from front and back! Thanks so much :D


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Dec 04, 2017 11:16 pm 
Offline

Joined: Mon Jul 29, 2013 6:44 am
Posts: 1320
Location: Azusa,CA
Yea some upfitter did not get the memo about the disable plug under the seat.

Glad you found it! Easy fixes are the best!!

_________________
Steve Walker
Azusa, CA
'11 PPV 9C3 Huron White


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group